O Nama

Obrt Strojobravarija Števa kojeg je u siječnju 1995. godine osnovao Stjepan Mihalinec, bavi se uslugama rezanja, savijanja, štancanja i profiliranja limova i traka od čelika, nehrđajućeg čelika (INOX), aluminija, bakra, bronce, mesinga, te ostalih metala i njihovih legura po želji. U asortiman usluge rezanja i štancanja je uključena i plastika, odnosno ploče i trake od plastomera, duromera, elastomera i elastoplastomera savitljivih i reznih svojstava. Obrt je zasad bio temeljen na uslugama, a od 2010. godine Strojobravarija Števa usmjerena je prema proizvodnji raznih profila, oplata za vrata, metalnih fasada, dijelova kamionskih karoserija, profiliranih nosača za vozila i građevinarstvo, ukrasnih lajsni i profila za interijere, ukrasnih profila za gelendere, ukrasnih maski za interijere i eksterijere, autopragova, profila za dekorativne svrhe, stupova za voćarstvo, vinogradarstvo i ostale poljoprivredne grane, profila za konstrukciju plastenika i staklenika, konstrukcijska rješenja protugradne zaštite u voćarstvu i vinogradarstvu, dijelova pekarske , mljekarske i mesarske opreme, opreme u procesnoj industriji i sl. Obrt isto tako nudi inženjerske usluge izrade tehničke dokumentacije, razradu i proračune ,te razna konstrukcijska rješenja za cjelokupno područje strojarstva, te usluge izrade plana automatske montaže za prehrambenu, kemijsku, procesnu industriju i druge proizvodne grane. Uz računalnu podršku, te 2D i 3D drawing programe možemo unaprijed vizualizirati svaki proizvod i time unaprijed prikazati virtualni model nekog dijela ili sklop sustava koji je zamišljen kako bi svaki naš klijent mogao unaprijed vidjeti soluciju konstrukcijskog rješenja nekog elementa ili sklopa.

Kako do nas..

Smješteni smo u malom mjestu Donja Pušća samo 5 km od centra Zaprešića u smjeru Kumrovca. Iako 30 km od središta Zagreba, dobro razvijenom prometnom mrežom u okolici Zaprešića do nas se može doći na vrlo lagan način sa svih dijelova županije i drugih regija naše Zemlje.

Izdvojeni projekti

hadva komunikacije

Living Our Vision to be the leading provider of cutting edge In-store/POP marketing solutions wherever we operate and always be the strong & long lasting partner to our clients.
Following Our Mission by creating inspiring and engaging consumer experiences for trusted brands at point of sale and showing clients the return that grows their businesses.

Hadal the sign company

Poslovna politika tvrtke je da obuhvati što veći asortiman proizvoda na području reklamiranja, kako bi kupcu omogućila da sve svoje potrebe i želje zadovolji na jednom mjestu. U proteklim godinama u tome smo uspjeli u velikoj mjeri. Svi naši proizvodi odlikuju se najboljom kvalitetom koja se može postići. To je jedna od osnovnih karakteristika koja privlači sve naše poslovne partnere i jamči nam sigurnu budućnost.

INTL.Promotion

Naš tim je sastavljen od iskusnih profesionalaca. Zbog dugogodišnjeg iskustva, malo je problema koje nismo već prije vidjeli i riješili, te smo ih u mogućnosti vrlo brzo riješiti.. Fotografija i reklamna fotografija.. Imenovanje brenda, dizajn.. Video dizajn, korporativna prezentacija..
Organiziranje evenata, promoviranje brendova..


Copyright © 1995 - 2016 Strojobravarija Števa. Sva prava pridržana | ISO Certifikati