Reference

U našoj bogatoj ponudi možemo Vam ponuditi slijedeće..

Uz računalnu podršku, te 2D i 3D drawing programe možemo unaprijed vizualizirati svaki proizvod i time unaprijed prikazati virtualni model nekog dijela ili sklop sustava koji je zamišljen kako bi svaki naš klijent mogao unaprijed vidjeti soluciju konstrukcijskog rješenja nekog elementa ili sklopa. REZANJE I PROFILIRANJE LIMOVA I TRAKA DO DEBLJINE 6 MM I DUŽINE 4 M. MOGUČNOST IZRADE SPECIFIČNIH PROFILA PO ŽELJI NARUČITELJA. MOGUČNOST IZRADE SPECIJALNIH I NAJZAHTJEVNIJIH PROFILA I DIJELOVA IZ LIMOVA. IZRADA SVIH VRSTA AUTO PRAGOVA. ŠIROK SPEKTAR IZRADE STRANICA ZA KAMIONE I PRIKOLICE KAO I NJIHOVIH KAROSERIJSKIH DIJELOVA. KROJENJE I SAVIJANJE SPECIJALNIH OBLIKA LIMENIH OPLATA. KONSTRUIRANJE I RAZRADA STROJARSKIH KONSTRUKCIJA UZ PODRŠKU 2D I 3D SUSTAVA. INOVATIVNA I KVALITETNA RIJEŠENJA U PODRUČJU PLASTIČNE DEFORMACIJE METALA SAVIJANJEM I DUBOKIM IZVLAČENJE..

Dio naših klijenata

Sinago

Poduzeće Sinago d.o.o. djeluje od 2006. godine. Djelatnost poduzeća je proizvodnja namještaja i uređenje poslovnih i prodajnih prostora. Zapošljavamo 60 radnika, a proizvodna hala proteže se na 2500 m2. Poslujemo po fleksibilnom i uspješnom modelu koji na prvo mjesto stavlja kvalitetu, inovacije te individualni pristup svakom klijentu.

AzonPrinter

Local Croatian company established in Zagreb, Croatia, 1991. International company Azonprinter d.o.o. established in Zagreb, Croatia, 2006. Headquarters: Zagorska 2, 10 000 Zagreb, Croatia. Warehouse: Zagreb Freezone, Jankomir.

Spectra Media

Posluje u kontinuitetu od 1985. godine, a stalnim se napretkom razvila iz obrta u uspješno poduzeće koje danas zapošljava 130 djelatnika. Osim osnovne djelatnosti sakupljanja i zbrinjavanja EE otpada, djelatnost tvrtke je i zastupanje, prodaja, servis i montaža elektroničkih uređaja.

Color Neon

Izrađujemo: Svjetleće reklame, oznake i putokaze, natpisi i folije za izloge, neonski natpisi, 3D slova, oslikavanje vozila, svjetleći i nesvjetleći totemi, natpisne ploče te reklame po narudžbi..

Dubravica

Da biste znali kamo idete, morate znati odakle ste krenuli. Mi u Dubravici prošli smo dug put od obiteljskog obrta do moderne tvrtke prepoznate po uspješnom spajanju tradicije sa suvremenim pekarskim trendovima. Do svega što smo do danas postigli vodila nas je jedna nit koju zasigurno nastavljamo slijediti i u godinama koje su pred nama - duboka i iskrena strast prema pekarstvu.

Nemec Art

Višegodišnje prisustvo na tržištu i visoka kvaliteta usluga i proizvoda naše tvrtke rezultiralo je nastankom prepoznatljivog branda koji je sve više prisutan na našem i inozemnom tržištu. Kada je riječ o proizvodima, isti su namjenjeni za dvije različite tržišne grupacije, pa ćemo ih pokušati kao takve i prezentirati.

Aling d.o.o.

Djelatnost tvrtke je protupožarna i sigurnosna zaštita koja obuhvaća faze projektiranja, izvođenja i servisiranja. U strukturi prihoda tvrtke dominiraju protupožarna zaštita i vatrodojava. Protupožarna zaštita podrazumijeva projektiranje i izvođenje stabilnih automatskih instalacija za gašenje požara. Od datuma utemeljenja kompanija je prisutna na tržištima Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rusije, Austrije, Njemačke, Poljske..

Končar grupa

Projektiranje i izgradnja postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije te pripadajuća oprema, tiristorske lokomotive, tramvaji, vlakovi i električna oprema za stabilna elektrovučna postrojenja. Elektromotorni pogoni, električna oprema srednjeg i niskog napona; električni kućanski aparati, serijski proizvodi i električni aparati niskog napona. Istraživanje i razvoj proizvoda i infrastrukturne usluge.

LB-Sistem

Usluge tiska vrše se tehnikom termotiska, tj. izrazivanjem folija ili printom na foliju. Ako planirate proslavu jubilarnog rođendana ili nekog posebnog trenutka odlična ideja bila bi naručiti majice za cjelokupno društvo. Kvalitetne folije jamče postojanost tiska nakon učestalih pranja. Javite nam svoje zamisli izgleda majice, a mi ćemo vam prije tiska poslati skicu konačnog izgleda majice, kako bi vaše želje bile u potpunosti ispunjene.

hadva komunikacije

Living Our Vision to be the leading provider of cutting edge In-store/POP marketing solutions wherever we operate and always be the strong & long lasting partner to our clients.
Following Our Mission by creating inspiring and engaging consumer experiences for trusted brands at point of sale and showing clients the return that grows their businesses.

Hadal the sign company

Poslovna politika tvrtke je da obuhvati što veći asortiman proizvoda na području reklamiranja, kako bi kupcu omogućila da sve svoje potrebe i želje zadovolji na jednom mjestu. U proteklim godinama u tome smo uspjeli u velikoj mjeri. Svi naši proizvodi odlikuju se najboljom kvalitetom koja se može postići. To je jedna od osnovnih karakteristika koja privlači sve naše poslovne partnere i jamči nam sigurnu budućnost.

INTL.Promotion

Naš tim je sastavljen od iskusnih profesionalaca. Zbog dugogodišnjeg iskustva, malo je problema koje nismo već prije vidjeli i riješili, te smo ih u mogućnosti vrlo brzo riješiti.. Fotografija i reklamna fotografija.. Imenovanje brenda, dizajn.. Video dizajn, korporativna prezentacija..
Organiziranje evenata, promoviranje brendova..


Copyright © 1995 - 2016 Strojobravarija Števa. Sva prava pridržana | ISO Certifikati